WELKOM ONS VERHAAL FLATCOATED ONZE HONDEN PUPPIES  
FOTOALBUM DAGBOEKEN GASTENBOEK IN MEMORIAL CONTACT LINKS
AANSCHAF VAN EEN PUP

Onze honden leven niet in kennels, maar maken deel uit van ons gezin.  Zij leven in huis en kunnen vrij buiten in de voor hen afgebakende tuin spelen.  Vermits ik  (Brigitte) fulltime thuis ben heb ik alle tijd om  me volledig  in te zetten voor onze honden en het grootbrengen van een nestje.  Iets dat ik met heel veel liefde en plezier doe.  Voor mij is de socialisatieperiode van heel groot belang, daarom dat het nestje groot gebracht  wordt in een huiselijke sfeer. 
Uiteraard worden karaktertjes en uiterlijke kenmerken mede bepaald door de eigenschappen van de vaderhond en deze wordt door ons dan ook met de grootst mogelijke aandacht en zorg uitgekozen. 
Voor ons zijn onze teefjes heel belangrijk in ons familiaal leven en daarom mogen ze dan ook maar  max. 3 nestjes ter wereld brengen en dit voor hun 6 jaar.  Nadien blijven ze bij ons en mogen ze van een welverdiende rust hier verder genieten.
De toekomstige baasjes kunnen op elk moment  het dagboek van het nestje bekijken.
Na 3 weken  mogen de pups uit hun werpkist en krijgen dan een grotere speelruimte, waar ze ruimte hebben om te kunnen spelen en ravotten.  Het speelgoed zal ook telkens worden verwisseld  zodat ze altijd weer nieuwe indrukken krijgen.  Zo gauw de oortjes en oogjes open zijn zullen we ze zoveel mogelijk laten wennen aan de alledaagse dingen  zoals stofzuiger, tv , radio,  enz  , zelfs het geluid van onweer en vuurwerk krijgen ze regelmatig te horen (door middel van een cd-rom ) en dit op een opbouwende positieve manier. 
Vanaf de leeftijd van 4 weken laten we ook visite toe.

De speelruimte wordt wekelijks groter en groter zodat ze zich leuk kunnen uitleven met allerhande speelgoedjes en natuurlijk ook met elkaar.  Het is echt mooi om zien hoe deze kleine hummeltjes zich echt ontpoppen tot echte lieve pupjes. 
Een paar weekjes later mogen ze voor het eerst naar buiten , mits het weer het natuurlijk toelaat. 
Ook gaan ze als ze 6 a 7 weken oud zijn voor de eerste keer een autoritje maken.  Hun eerste uitstapje is dan ook een ongelooflijke ervaring.  Wij zoeken dan wel een rustig plekje uit waar nog niet al te veel drukte is, zodat ze alles rustig kunnen ervaren.
Wij proberen dus een goede basis te geven, maar het uiteindelijke karakter en gedrag is natuurlijk ook afhankelijk van een goede opvoeding en verdere socialisatie bij de nieuwe eigenaars.

Wat betreft de keuze van de pup kunt u van tevoren aangeven wat u van plan bent ermee te gaan doen. Wilt u alleen een rustige huishond, komt hij in een gezin met kleine kinderen, wilt u behendigheid gaan doen of mag het een temperamentje zijn ? 
Dit alles zal meegenomen worden in de uiteindelijke keuze van de pup.
Een voorkeur mag opgegeven worden en indien mogelijk wordt daar uiteraard rekening mee gehouden. 
Wij trachten al onze pupjes bij de juiste baasjes te plaatsen.

Al onze puppy's worden voorzien van een chip, stamboom van Sint Hubertus , Europees Paspoort.

 

Heel belangrijk vinden wij ook de nazorg als de pups bij de nieuwe baasjes zijn. Het is niet uit het oog uit het hart, wij stellen telefoon- en mailcontact erg op prijs en proberen waar mogelijk met raad en daad bij te staan. Na één jaar organiseren wij altijd een reünie zodat we kunnen inventariseren wat er van ‘onze’ honden geworden is. Deze ontmoetingen worden door onze pupkopers zeer gewaardeerd en ook wij leven hier altijd erg naar toe. 

Wij hebben ook een eigen forum, waarop zowel de baasjes als de toekomstige baasjes , samen met elkaar kunnen gedachten en verhalen kunnen uitwisselen. Dit maakt dat de baasjes elkaar leren kennen en op de hoogte blijven van de broertjes en zusjes.

 

 

Zoals u kunt lezen is het opvoeden en verzorgen van een nestje een hele dagtaak.  Ik heb dan ook 9 weken "huisarrest", maar dat heb ik er heel graag voor over.

Via onze website kunnen de toekomstige baasjes maar ook anderen de ontwikkeling van de pups van nabij  volgen d.m.v. een uitgebreid dagboek met de laatste nieuwtjes en foto's van het nestje.

Heeft u interesse in een pupje bij ons, of u wenst meer informatie , dan kan u ons steeds om inlichtingen vragen op ons mailadres  
camroysplace@gmail.com  of via tel:  013/33.88.90
Wij helpen u graag verder. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uptime monitoring